Meedoen in de samenleving is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn veel mensen die de aan sluiting met de samenleving niet kunnen maken. Het is belangrijk om te weten dat je er niet alleen voor staat. Daar zetten wij ons voor in. City Hearts wil mensen met elkaar en met de juiste hulpverleners verbinden.

City Hearts draait op vrijwilligers. Zij zijn de spil van onze organisatie. De passie, de bewogenheid, de tijd die zij hebben om ruimte te bieden voor het veranderen van levens. Wil jij een bijdrage leveren aan City Hearts en mee bouwen? Dat kan. We hebben 2 specifieke vacatures. Daarnaast is er altijd een plek om mee te helpen. We willen talenten in zetten en als jij ergens goed in bent of leuk vind om te doen, laat het weten en dan kijken we samen hoe wij jouw hulp kunnen inzetten. We willen het beste in mensen naar boven halen of het nu de mensen zijn die komen of onze vrijwilligers.

Vacature vrijwilliger fondsenwerving


Wie ben jij?

Je bent een enthousiast persoon die van aanpakken houdt en die graag wil bijdrage aan levens hersteld zien. Je bent zelfstandig en begrijpt goed welke ondersteuning het team nodig heeft. Je houd van plannen en organiseren en je bent zorgvuldig; je beschikt over communicatieve en administratieve vaardigheden. Je zoekt naar oplossingen die van toegevoegde waarde zijn. Je weet onze visie over te brengen naar fondsen, bedrijven en particulieren die een financiële bijdrage kunnen leveren om ons werk mogelijk te maken.

Wat vragen we van jou?

Kennis van projectmatig werken.

Ervaring met het werven van fondsen.

Affiniteit met de kernwaarden van City Hearts Nederland: Verbindend, Maatwerk, Hoopvol, Bemoedigen.

Affiniteit met de sociale sector en je bent enthousiast over de missie van City Hearts Nederland.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie bij een bijzondere en groeiende maatschappelijke organisatie in een enthousiast team. Je krijgt veel vrijheid om de fondsenwerving op te zetten en door te ontwikkelen. Er zijn jaarlijkse team ontmoetingen en trainingen om je verder toe te rusten in het omgaan met onze doelgroep en om je sociale vaardigheden te vergroten.

Uren worden bepaald in overleg.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie kun je een email sturen naar  info@cityheartsnederland.nl of bellen met

06-51427653Vacature vrijwilliger social media/online communicatie

Wie ben jij?

Voel jij je als een vis in het water op een of meerdere social media? dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

We willen onze visie overbrengen op sociale media en andere digitale kanalen. Naast onze eigen website hebben we momenteel pagina’s op Facebook en Instagram, dit willen we verder uitbreiden. 

Wat vragen we van jou?

Kennis van projectmatig werken.

Ervaring met online communicatie/social media.

Affiniteit met de kernwaarden van City Hearts Nederland: Verbindend, Maatwerk, Hoopvol, Bemoedigen.

Affiniteit met de sociale sector en je bent enthousiast over de missie van City Hearts Nederland en je weet onze visie over te brengen op sociale media en andere digitale kanalen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie bij een bijzondere en groeiende maatschappelijke organisatie in een enthousiast team. Je krijgt veel vrijheid om de online communicatie op te zetten en door te ontwikkelen. Er zijn jaarlijkse team ontmoetingen en trainingen om je verder toe te rusten in het omgaan met onze doelgroep en om je sociale vaardigheden te vergroten.

Uren worden bepaald in overleg.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie kun je een email sturen naar  info@cityheartsnederland.nl of bellen met

06-51427653