Meedoen in de samenleving is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn veel mensen die de aansluiting met de samenleving niet kunnen maken. Het is belangrijk om te weten dat je er niet alleen voor staat. Daar zetten wij ons voor in. City at Home (City Hearts) wil mensen met elkaar en met de juiste hulpverleners verbinden.

City at Home (City Hearts) draait op vrijwilligers. Zij zijn de spil van onze organisatie. De passie, de bewogenheid, de tijd die zij hebben om ruimte te bieden voor het veranderen van levens. Wil jij een bijdrage leveren aan City at Home (City Hearts) en mee bouwen? Dat kan. We hebben twee specifieke vacatures.

We willen talenten inzetten en als jij ergens goed in bent, of iets leuk vindt om te doen, laat het ons weten. Dan kijken we samen hoe we jouw hulp in kunnen zetten.

We willen het beste in mensen naar boven halen; zowel in vrijwilligers als onze bezoekers.Vacature vrijwilliger fondsenwerving

WIE BEN JIJ?

Je bent een enthousiast persoon, die van aanpakken houdt en die graag wil bijdragen om levens hersteld te zien. Je bent zelfstandig en begrijpt goed welke ondersteuning het team nodig heeft. Je houdt van plannen en organiseren, je bent zorgvuldig en beschikt over communicatieve en administratieve vaardigheden. Je zoekt naar oplossingen die van toegevoegde waarde zijn. Je weet onze visie over te brengen naar bedrijven en particulieren die een financiële bijdrage kunnen leveren om ons werk mogelijk te maken.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

* Kennis van projectmatig werken;

*Ervaring met het werven van fondsen;

*Affiniteit met de kernwaarden van City at Home (City Hearts):

verbindend, maatwerk, hoopvol, bemoedigen;

*Affiniteit met de sociale sector;

*Je bent enthousiast over missie van City at Home (City Hearts).

WAT BIEDEN WIJ?

Een uitdagende functie bij een bijzondere en groeiende maatschappelijke organisatie in een enthousiast team. Je krijgt veel vrijheid om de fondsenwerving op te zetten en verder te ontwikkelen. Er zijn jaarlijks teamontmoetingen en trainingen om je verder toe te rusten in het omgaan met onze doelgroep en om je (sociale) vaardigheden te vergroten.

Uren worden bepaald in overleg.

INTERESSE?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie kun je een email sturen naar  info@cityheartsnederland.nl of bellen met 06-51427653


Vacature vrijwilliger social media/online communicatie


WIE BEN JIJ?

Je voelt je als een vis in het water op social media. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je zoekt naar creatieve mogelijkheden om de visie en de doelstelling van City at Home kort maar krachtig te plaatsen om zo mensen te laten zien en betrokken te houden bij het werk van City at Home (City Hearts).

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

*Ervaring en kennis met social media;

*Affiniteit met de kernwaarden van City at Home (City Hearts):

verbindend, maatwerk, hoopvol, bemoedigen;

*Affiniteit met de sociale sector;

*Je bent enthousiast over de missie van City at Home (City Hearts) en je weet onze visie over te brengen op social media.

WAT BIEDEN WIJ?

Een uitdagende functie bij een bijzondere en groeiende maatschappelijke organisatie in een enthousiast team. Je krijgt veel vrijheid om de online communicatie op te zetten en door te ontwikkelen. Er zijn jaarlijkse teamontmoetingen en trainingen om je verder toe te rusten, en de visie te delen.

Uren worden bepaald in overleg.

INTERESSE?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie kun je een email sturen naar info@cityheartsnederland.nl of bellen met 06-51427653